Bedrijfshistorie

Verduyn B.V. is ontstaan uit de samenwerking aangegaan op 1 september 1961 tussen de toenmalige “Hesser” agent in Nederland, de heer Eykema Overweg, die sinds 30 november 1931 de agentuur voerde, en Johan Verduyn. Verduyn B.V. is daardoor in successie sinds 1931 agent voor wat vandaag de dag de Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology) vormt. Deze bijna 60-, of zo u wilt 90-, jarige relatie is vanaf het allereerste begin gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

De firma Hesser werd in de jaren zeventig overgenomen door de divisie verpakkingsmachines van het Robert Bosch concern. Vanaf 1982 verkreeg Verduyn B.V. achtereenvolgens de vertegenwoordigingen van Höfliger en Karg, Strunck, Hamac Höller, Hansella, Makat, Togum, Moeller&Devicon, Valicare, Tevopharm, Demaurex, SIGpack Systems, Sapal, Pharmatec, Schoeller-Bleckmann Medizintechnik en Paal die vandaag samen Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology divisie) vormen. Daarnaast werden buffersystemen van Rotzinger, de robots van Smart Robotics en de X-Ray systemen van Mekitec aan ons productportfolio toegevoegd.

Sinds de jaren negentig tot en met Januari 2019 is Gerard Verduyn de eigenaar en directeur van Verduyn B.V.. Januari 2019 volgt Jeroen Calis hem op als algemeen directeur.

Vanaf 1992 is Verduyn B.V. voor Syntegon (v/h Bosch) ook actief op de Belgische en Luxemburgse markt. In 2006 werd voor deze markten met Alexander Den Hartigh (H&C bvba) de succesvolle joint venture H&C Verduyn bvba aangegaan. Sinds januari 2019 is H&CVerduyn een aparte entiteit, de samenwerking in de Benelux is echter onveranderd hecht.

 

ONZE GESCHIEDENIS SAMENGEVAT

  • 1961 agent voor de Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology divisie) in Nederland
  • 1992 agent voor Syntegon Processing & Packaging (v/h Bosch Packaging Technology divisie) in de gehele Benelux
  • 2006 zijn onze Belgische activiteiten ondergebracht in onze succesvolle Belgische joint venture H&C Verduyn bvba
  • 2016 samenwerking met Smart Robotics voor de toepassing van Smart Robots (Cobots) in de industrie
  • 2016 toevoeging van Syntegon (v/h Bosch Packaging Technology) Kliklok Woodman aan ons programma
  • 2018 Exclusief Benelux agent voor Mekitiec X-Ray apparatuur  SAFE FOOD

Onze merken
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten