Mekitec lanceert uniek nieuw X-ray systeem: SIDEMEKI

Daniël Leek 8 juli 2020Leestijd: 2 minuten

Mekitec Group, een wereldwijde speler op het gebied van X-ray apparatuur, heeft een compleet nieuw systeem ontwikkeld voor de voedingsmiddelen- en drankindustrie: SIDEMEKI. Deze machine is specifiek geschikt voor langwerpige, hoge producten en is een voortzetting van de bedrijfsfilosofie om de beste prijs-kwaliteit te kunnen waarborgen, zoals met de eerder uitgebrachte MEKI-ONE en de MIDMEKI.

Met de SIDEMEKI kunnen nu ook de vloeibare voedingsmiddelen en drankjes probleemloos gecontroleerd worden. De SIDEMEKI is speciaal ontwikkeld voor voedselproducenten die het belang zien in het volgen van elke specifieke verpakking en niet alleen bezig zijn met het detecteren van productvreemde objecten”, aldus Mekitec.

Een X-ray inspectiesysteem dat vanaf de zijkant beelden maakt stond al langer op de radar van het bedrijf, maar Mekitec heeft de tijd genomen om een perfecte oplossing te creëren voor hoge producten, die tegelijkertijd de kernwaarden van het bedrijf belichamen, namelijk de beste prijs-kwaliteitverhouding en het voldoen aan de vraag van de klant.

“Toen we startten met het specificeren van de kenmerken van dit systeem, hebben wij de tijd genomen om ons in te lezen over unieke uitdagingen, de vraag vanuit de klant en de wensen die voedingsmiddelen producenten hebben met deze typen producten en inspectiesystemen. Op basis hiervan hebben we de mogelijkheid gecreëerd om de scherpste X-ray beelden te kunnen genereren voor de langste producten, zonder dat de productvreemde detectie hieronder lijdt,” zegt de heer Mikko Nuutinen, Director Product Creation bij Mekitec.

“Wij geloven dat de SIDEMEKI warm ontvangen zal worden en zijn eigen plaats zal vinden in de markt. Onze partners en klanten hebben al een grote interesse laten blijken in dit systeem en alle voordelen die het biedt. De totale traceerbaarheid van producten en de beeldmogelijkheden zijn waardevol voor elke producent.” aldus de heer Juho Ojuva, Director Global Sales and Customer Care bij Mekitec.

Wilt u meer informatie over de SIDEMEKI, vraag de brochure aan of neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij.

ONZE MERKEN
syntegon logo.png
iso-14001-def.png
iso-def.png
aeo-def.png
logo_rotzinger.jpg
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten