Isolator webinar Syntegon

Linda van Huisstede 22 april 2021Leestijd: 1 minuut

Syntegon experts Stefan Schuh, Dr. Laura Moody en Matthias Angelmaier leiden de gratis webinar "How to handle complex isolator lines: insights into the project life cycle of a liquid lyo-line" op woensdag 28 april. Leer meer over de complexe projectfases van een flexibele vloeibare lyo-isolatorlijn, waarbij uw persoonlijke vragen beantwoord worden tijdens een interactieve Q&A sessie.

Dit webinar behandelt een case study die zich focust op de uitdagingen en oplossingen in de verschillende projectfases. Er wordt ingegaan op de eerste technische discussies en onderhandelingen over de projectomvang, verschillende aanvullende onderwerpen zoals een model van een isolatorlijn en een volledig geïntegreerde FAT van een vulmachine en isolator. Ook andere uitdagingen komen ter sprake, die tijdens de implementatie, de ingebruikname van de lijn en de kwaliteitseisen op locatie kunnen voorkomen.

 

Datum: woensdag 28 april · 17:00 uur 
Duur: 30 minuten + Q&A 
Taal: engels
Deelnemen: https://www.bigmarker.com/syntegon-technology/How-to-handle-complex-isolator-lines-Insights-into-the-project-life-cycle-of-a-liquid-lyo-line

 

afbeeldingisolatorwebinar.jpg

Onze merken
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten