SIDEMEKI™️– Röntgenkwaliteitscontrole voor Langwerpige Producten

Annette Kimsma 30 juni 2021Leestijd: 1 minuut

SIDEMEKI™️– Röntgenkwaliteitscontrole voor Langwerpige Producten

 

SIDEMEKI™️ levert de beste kwaliteitscontrole voor röntgenfoto's voor langwerpige verpakkingen, zowel vloeistoffen als vast voedsel. Dit inspectiesysteem brengt een nieuwe aanpak die de bestaande normen verandert naar echte pack-for-pack traceerbaarheid. Deze trend naar primaire verpakkingsinspectie is nu beschikbaar voor zijaanzicht toepassingen, zoals PET-flessen en containers.

Het SIDEMEKI™️ systeem is ontworpen voor productielijnen waar het voedsel in verpakkingen zit die groter zijn in de hoogte dan in de breedte, zoals flessen, dozen, containers en blikjes. Zorgen voor een soepele productiestroom is essentieel bij deze verpakkingen, en hiervoor is het ontwerp van de inspectieapparatuur cruciaal.

Daarom is SIDEMEKI™️ een volledig stalen, gordijn-vrij röntgensysteem, uitgerust met veilige productgidsen die ervoor zorgen dat de overdracht van voedselpakketten moeiteloos doorloopt. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met verschillende sensoren die het systeem en zijn functionaliteiten controleren, waardoor SIDEMEKI zelfstandig in staat is kritieke controlepunten te monitoren.

SIDEMEKI™️ is het enige systeem die voedselproducenten een keuze geeft om een of twee röntgengeneratoren te selecteren op basis van de exacte behoefte aan de productinspectie. Bij hoge producten betekent dit dat het systeem altijd de benodigde inspectienauwkeurigheid heeft die nodig is voor detectie van vreemde voorwerpen en specifieke kwaliteitsfuncties, b.v. vrije ruimte, vulniveau en dopinspectie.

Dit betekent dat kiezen voor SIDEMEKI™️ een keuze is voor de beste waarde in de branche.

Meer info? Bekijk de video! 

 

Onze merken
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten