X-ray inspectiesysteem en duurzaamheid

Annette Kimsma 10 december 2021Leestijd: 1 minuut

Wanneer u röntgeninspectiesystemen implementeert om primair verpakte producten te inspecteren, kunt u afval verminderen door het aantal valse afkeuringen te verminderen en minder producten af te keuren wanneer een verontreiniging of kwaliteitsgebrek wordt ontdekt. In een dergelijk geval zal slechts één voedselverpakking uit de productiestroom worden afgekeurd in plaats van een doos met meerdere producten of een groter deel van de grondstof in de bulkstroom.

De indirecte impact komt om de hoek kijken als er ooit een product moet worden teruggeroepen. Het röntgenapparaat voor primaire verpakkingen helpt u niet alleen om de verontreinigde of anderszins defecte partij levensmiddelen nauwkeurig te lokaliseren en zeer gerichte terugroepacties uit te voeren, maar verzamelt ook gegevens die als bewijs van productveiligheid en -kwaliteit dienen.

Mekitec primaire verpakking röntgeninspectiesystemen ondersteunen en dragen bij aan een duurzamere voedselproductie door u te voorzien van de bovengenoemde hulpmiddelen om voedselverspilling op uw kritieke controlepunten te beheren. Onze systemen verminderen voedselverspilling direct als onderdeel van de productielijnen, maar ook indirect door een verhoogde traceerbaarheid van de productie.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via info@verduyn.nl en we helpen u graag verder om uw productieproces te verduurzamen.

Onze merken
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven

Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten